< terug

Het parcours van de KLM Urban Trail Groningen gepresenteerd

4 april 2019 (0 reacties)
Urban Trail 050 – editie 2018      © SBS Fotomarketing

Op zondag 14 april gaat de vierde editie van de KLM Urban Trail Groningen van start op de Vismarkt in Groningen. Na Amsterdam en Breda is Groningen de derde KLM Urban Trail dit jaar. Totaal zullen er 3500 deelnemers aan de start verschijnen, de laatste 100 startbewijzen gaan vandaag in de verkoop. Voor de deelnemers ligt er een vernieuwd stadsparcours klaar met in totaal 21 highlights. 


Parcours 5 km en 11 km
Eén voor één zijn alle unieke locaties bekend gemaakt en vandaag wordt de hele route gepresenteerd. Deelnemers krijgen net als vorig jaar de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van iets meer dan 5 km of 11 km. De 5 km route maakt het toegankelijker voor beginnende lopers, maar lopen de deelnemers door minder locaties.
De Gasunie, het Provinciehuis, Vesta Woonforum en de Universiteitsbibliotheek Groningen zijn dit jaar de grote trekpleisters. Deze worden op de parcourskaart vergezeld met nog 17 locaties en 2 verzorgingsposten. De start en de finish zijn op de Vismarkt. Hier kunnen deelnemers vooraf hun tassen achterlaten en krijgen ze na de finish een welverdiend ontbijt en een medaille.

Inschrijven
Voor deze editie van de KLM Urban Trail Groningen op zondag 14 april hebben zich al meer dan 3400 sportievelingen ingeschreven. Er zijn nog maar 100 startbewijzen beschikbaar via de website www.klmurbantrailgroningen.nl.

Parcourskaart KLM UT Groningen

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *