< terug

Vijfde editie KLM Urban Trail Groningen een groot succes

26 oktober 2021 (0 reacties)

GRONINGEN – Op zondag 24 oktober 2021 stonden er ruim 3500 deelnemers aan de start op de Ossenmarkt in Groningen. Voor het vijfde jaar op rij waren alle startbewijzen vroegtijdig uitverkocht. Ook tijdens deze jubileumeditie werd de Martinistad op een sportieve manier ontdekt. Mede door het weer, wat zorgde voor goede loopomstandigheden, was deze jubileumeditie een daverend succes.


Deze zondag was een geweldige jubileumeditie van de Urban Trail Groningen. De deelnemers gingen van start op de Ossenmarkt en liepen langs onder andere Swapfiets, de Hortus Botanicus en Target Lasergame. Het was een unieke combinatie tussen sport en cultuur. Onderweg konden de deelnemers genieten van gezellig entertainment.
In plaats van een gezellig ontbijtje op de Ossenmarkt kregen de deelnemers deze editie hun ontbijtpakket en welverdiende medaille mee naar huis. Wel werden zij in de gelegenheid gesteld om een leuke foto vast te leggen na de finish bij verschillende activaties van hoofdsponsor KLM. “We zijn blij dat we deze jubileum editie konden organiseren in Groningen. Gezien de enthousiaste deelnemers en de prettige samenwerkingen met de gemeente en locaties komen we zeker terug in 2022”, aldus organisator Johan Meijer van Golazo Noord Nederland. 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *