< terug

KLM Urban Trail Den Haag dwars door binnenstad Hofstad

18 mei 2022 (0 reacties)

Start aan De Hofvijver en Het Torentje

Op zondag 3 juli 2022 gaat de vijfde editie Urba n Trail Den Haag van start. Het parcours leidt deelnemers door Haagse iconische gebouwen en bezienswaardigheden die bij uitzondering rennend bezocht kunnen worden. Lopers vanaf 12 jaar kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km en ontvangen een speciaal ontworpen medaille.

klmurbantrail_denhaag_004

“Deze zomerse editie is het parcours extra mooi. Het omvat een speelse combinatie van historie en urban. We laten de pracht van de Hofstad zien,” vertelt Joris van Veen van organisator Golazo Nederland. “Dit type parcours wordt door deelnemers met plezier gelopen. Meestal met vrienden en collega’s. Een nieuwe trend is dat hele families meedoen.”

Den Haag op z’n mooist
Centraal staat het ontdekken van de historische binnenstad, paleistuinen, grachten, straatjes en gezellige pleinen van Den Haag. Bekende locaties zoals Het Paard, Regentenkamer Hofje van Nieuwkoop, Huis van het Boek en Sociëteit de Vereeniging doen mee. De start ligt aan De Hofvijver en de finish is aan de Lange Voorhout vlak voor Hotel Des Indes.

Hier kun je inschrijven

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *