Ad
< terug

Jip Vastenburg verbetert pr in halve marathon van Valencia

22 oktober 2017 (0 reacties)

In de halve marathon van Valencia heeft Jip haar persoonlijke record flink aan weten te scherpen. Ze kwam tot een tijd van 1.11:11 uur, waarmee ze ruim twee minuten sneller was dan haar oude beste tijd. “Ik ben helemaal gesloopt, maar echt super tevreden”, laat ze al snel na de finish weten. “Ik ben iets te hard gestart, waardoor het tien kilometer lang vechten was tot de finish. Juist daardoor ben ik des te meer tevreden met dit resultaat.”
Met ontzettend veel toeschouwers langs de kant en een groot deelnemersveld, was het lopen in Valencia al een hele ervaring. Voor Jip was dat ook het geval, zeker door het verloop ervan. “De laatste kilometers waren echt bikkelen, maar dat is ook grensverleggend. Net als de tijd die ik hier loop. Dit is toch wel weer een prachtige stap voorwaarts. Het is mooi om zo deze periode af te kunnen sluiten.”

Het publiek maakte ook zeker indruk op Jip. “Het was een heel gave ervaring. Wat betreft het publiek is dit echt de meest fantastische wedstrijd die ik heb meegemaakt. Ook met het oog op de marathon was dit daarom goed om mee te maken. De combinatie van vroeg starten en de gekte er omheen, die je normaal ook op de marathon hebt.”

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *