< terug

Bedafcross: eerste hardloopwedstrijd van 2018

30 december 2017 (0 reacties)

Op een steenworp afstand van Camping de Pier organiseert atletiekvereniging De Keien op zondag 7 januari de Bedafcross. Het is de tweede cross in de serie van vier en vindt plaats in de bosrijke omgeving bij de Bedafse Bergen op een licht geaccidenteerd en onverhard terrein.

Hardloopliefhebbers kunnen hun hartje ophalen aan het begin van het nieuwe jaar. Atletiekvereniging De Keien organiseert de Bedafcross op een van de mooiste hardlooplocaties in de gemeente Uden. In het bosrijke gebied nabij Camping de Pier wordt een volledig onverhard parcours uitgezet, waarop jong en oud de strijd met elkaar en zichzelf kunnen aangaan.

De Bedafcross begint om 10.00u met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijd voor junioren A/B, senioren en recreanten gaat om 10.45 uur van start. Deelnemers hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.540 meter) met een maximum van 6 ronden (9.240 meter).

Tweede wedstrijd crosscompetitie
In deze tweede wedstrijd van de Keiencrosscompetitie zullen klassementsleiders Diny Boogerd en Jasper Minkels hun leidende positie proberen te behouden. Zij wisten eind november de PNEM-cross op hun naam te schrijven.

Iedereen kan deelnemen
Deelname aan de Bedafcross is niet alleen voor leden van een atletiekvereniging. Iedereen die het leuk vindt om hard te lopen is welkom. Heb je bijvoorbeeld winterstop in je sportcompetitie, gebruik deze cross dan als alternatieve training om je conditie op peil te houden.

Inschrijven
Inschrijven is ter plekke mogelijk in de tent van het wedstrijdsecretariaat bij de start. De kosten bedragen 3 euro voor senioren, recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 1,50 euro per persoon.

Meer informatie over het programma en de diverse leeftijdscategorieën is te vinden op www.dekeienatletiek.nl.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *